Tornooi: 12de “Memorial Wim Landuyt”


Wedstrijdkalender   Reeds ingeschreven   Reglement   Info

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 organiseert voetbalploeg Roal Benti het 12de zaalvoetbaltornooi “Memorial Wim Landuyt”.

Wedstrijdkalender is beschikbaar!

Quiz op vrijdag

De traditionele quiz gaat dit jaar niet meer door, door het gebrek aan interesse.

Tornooi op zaterdag en zondag

Op zaterdag en zondag vindt het zaalvoetbaltornooi plaats. Er word gestreden voor de wisselbeker geschonken door Cementbedrijf CBR Gent en gezocht naar een opvolger voor de winnaar van vorig jaar, Namastee. De dames strijden op zondag eveneens om de eer en de begeerde eerste plaats in navolging van de winnaar van 2017: Zwevezever.

Inschrijven

Er kunnen maximaal 24 herenploegen en 8 damesploegen inschrijven. Inschrijvingen kunnen gebeuren per e-mail bij Frank Dauwe (dauwefrank@gmail.com) of telefonisch bij Jurgen Maenhout (0478/247388) en Thomas Engels (0496/449029). Gelieve de naam van de ploeg door te geven, evenals naam, adres en gsm-nummer van de contactpersoon.

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op rekening van Roal Benti (BE13 0682 0583 5239), met vermelding Tornooi “Memorial Wim Landuyt” + naam van de deelnemende ploeg.
Pas bij betaling is men daadwerkelijk ingeschreven. Door de vele laattijdige afzeggingen vorig jaar zijn we genoodzaakt om het inschrijvingsgeld op te trekken naar 90 euro. Een waarborg van
40 euro wordt terugbetaald na de laatste wedstrijd van uw team. De winnaar van het herentornooi ontvangt 150 euro, de tweede en derde respectievelijk 100 en 50 euro.

Voor de dames bedraagt het inschrijvingsgeld 40 euro. Zij krijgen het volledige bedrag terugbetaald na hun laatste wedstrijd.

Updates i.v.m. het tornooi kan u terugvinden op deze website en op de Facebookpagina van de club.