Matchverslag: Roal Benti – Plaza Café


Een volledig week waren we ermee bezig. We hadden 24 op 24, maar Plaza Café had evenveel punten. Gaan lopen, elkaar oppeppen, een paar spelers proberen overtuigen om toch te kunnen meedoen…. Het bewijst nogmaals hoe goed de groepssfeer wel is bij ons.

Benti startte verschroeiend! Plaza Café had geen enkele kans om uit te voetballen. Dit resulteerde al snel in een vroege voorsprong. Door hoog druk te zetten ontfutselde Thomas de bal en zette Bonnie zo alleen voor doel; die schoot heel knap overhoeks binnen. Nog geen 5 minuten later stond het al 2-0. Actie vanop rechts met Michiel en Smetje: Michiel zette knap voor en Bonnie tikte zo zijn 2e goal van de middag binnen. Benti bleef de match intussen controleren. De verdediging stond alweer heel sterk te spelen en gaf amper iets weg. 10 minuten voor rust kopte de sterke Lambik de 3-0 binnen na een corner van Thomas. Benti kon de score nog uitvergroten maar de laatste pas ontbrak.

2e helft was een maat voor niets. Benti had alles onder controle en Plaza Café geloofde er niet meer in. Benti kreeg nog verschillende kansen maar de match onder controle houden was voor de meesten de beste keuze. In de laatste minuut scoorde Plaza Café nog via een assist van onze doelman door slecht uitwerpen. Al bij al was het nog steeds maar zijn 6de tegendoelpunt, dus kan er achteraf wel nog een grapje vanaf. Eindstand 3-1.

Toch een bedanking aan de spelers die soms eens op de bank moeten zitten of vervangen moeten worden. Coach Hoeck probeert zoveel mogelijk iedereen te laten spelen maar als je iedere week met 15 bent is het allemaal zo simpel niet.

En natuurlijk onze talrijke benti supporters die er altijd zijn om ons te steunen!