Tornooi: 11de “Memorial Wim Landuyt”


Wedstrijdkalender   Uitslagen 2017   Reglement   Info

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2016 organiseerde voetbalploeg Roal Benti het 11de zaalvoetbaltornooi “Memorial Wim Landuyt”.

Quiz op vrijdag

Het tornooi werd op vrijdagavond vanaf 19.30 uur traditioneel op gang geschoten met een recreatieve voetbalquiz in de tent op het terrein. De winnende ploeg van dit jaar was Messink Veteranen, met een indrukwekkende 87 op 110.

Tornooi op zaterdag en zondag

Op zaterdag en zondag volgde het eigenlijke zaalvoetbaltornooi. Er werd gestreden voor de wisselbeker geschonken door Cementbedrijf CBR Gent en gezocht naar een opvolger voor de winnaar van vorig jaar, FC Betonvoetbal, die dit jaar 3de is geëindigd. De winnende ploeg was dit jaar Namastee. Proficiat!

Ook de dames waren terug van de partij en streden op zondag eveneens om de eer en de begeerde eerste plaats in navolging van de winnaar van 2016: De Amazones. Dit jaar was de winnende vrouwenploeg Zwevezever. Proficiat!

Bedanking

Langs deze weg willen we nogmaals de vele sponsors, de talrijk opgekomen supporters en natuurlijk de ploegen bedanken om er weer een fantastisch tornooi van te maken. Mede dankzij het schitterende weer was dit een zeer geslaagde editie! Bedankt iedereen, en tot volgend jaar!